• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Moonstruck Effects Lazarus Teeth (regular pink gums, stained, cracked, rotten flesh and gums)
Ga net een stapje verder in het afmaken van je look dan alleen het gebruik van Tandlak of ToothFX.  Verander je hele gebit met deze hyperrealistische, met de hand gemaakte, neptanden van Moonstruck Effects. Deze tanden kun je met het speciale vormmateriaal passend maken op je eigen tanden waardoor je ermee kunt praten en ze eruit zien of het echt je eigen tanden zijn. 

Alle Moonstruck-tanden worden met de hand gemaakt in het laboratorium van Moonstruck Effects, met alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat deze tanden er prachtig uitzien, maar ook van hoge kwaliteit zijn. Omdat de tanden met de hand vervaardigd worden is geen enkele set helemaal hetzelfde en heb je dus altijd iets unieks. 

Hoe werken Moonstruck Neptanden
De FX Teeth wordt geleverd met een speciaal materiaal waarmee je de tanden op maat kunt maken voor jouw gebit. Dit materiaal kan in heet water verzacht worden. Op deze manier is het gemakkelijk om in slechts een paar minuten je eigen aangepaste en perfect passende indrukken te maken. Bij de tandenset wordt een uitgebreide instructie meegeleverd. Hierop kun je exact nalezen hoe je met het pasmateriaal kunt werken.

Het Comfort van Moonstuck Effects
De Moonstruck Effects tanden kunnen met heet water op maat worden gevormd naar de boog van je eigen tanden. Dit zorgt voor veel comfort en maakt het zelfs mogelijk om te praten terwijl je de tanden draagt. Let op. Wanneer je de tanden wil buigen doe die dan VOORZICHTIG! Verwarm de tanden goed en vorm ze naar je eigen tanden. Lukt dit niet in één keer herhaal het proces dan tot de tanden helemaal aansluiten bij je eigen tand-boog. Duw je te hard tegen de tanden tijdens het vormen dan kunnen ze breken en dat zou natuurlijk zonde zijn! Bij de tandenset wordt een uitgebreide instructie meegeleverd. Hierop kun je exact nalezen hoe deze stap het best kunt nemen.  

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Multi-color
Soort Product: Neptanden

Moonstruck Effects Lazarus Teeth (Neptanden)

€ 99,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: MoSt-La

Related products

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Moonstruck Effects Wyndigu Teeth (Neptanden)

€ 79,95*

Nieuw
Moonstruck Effects Walker Teeth (Neptanden)

€ 99,95*

Nieuw
Moonstruck Effects Mormo Teeth (Neptanden)

€ 79,95*

Nieuw
Moonstruck Effects Freddy Teeth (Neptanden)

€ 79,95*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Moonstruck Effects Lazarus Teeth (Neptanden)

€ 99,95*

In het winkelmandje