• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Diamond FX Splitcake Palette Shine (6X6 Gram) | 6 splitcake palette
Het Splitcake palette Shine is een samengesteld palette met de 6 populairste splitcakes van Diamond FX. Het is een handzaam palette waarmee je altijd voor ieder wat wils mee hebt en je de mooiste combinaties kan maken met alleen essential kleuren. Dit palette bevat de volgende splitcakes: Flabbergasted, Twisted Pastels, Sky, Strawberry Delight, Green Carpet en natuurlijk Captain Obvious. Deze splitcakes bevatten alleen de essential colors. De doosjes bevatten 6 gram elk van iedere splitcake.

Diamond FX Paletten
De Diamond FX paletten biedt prachtige kleurencombinaties van splicakes in één palette. Met dit palette maak je de mooiste ontwerpen. Of je nu een basis, mooie figuren of dieren wil schminken. Met dit palette is het intens van kleur. Ook het schminken van een basis is een fluitje van een cent. 

Gebruik van Diamond FX Waterschmink
Je hebt slechts een beetje water nodig om deze schmink te activeren. Spray bijvoorbeeld met een Spraybottle een beetje water op de schmink, maak een penseel vochtig of gebruik een goed uitgeknepen spons op de schmink. Het gebruiken van schoon water heeft de voorkeur, zodat de kleuren zuiver en helder blijven. Wanneer je voor de eerste keer met Diamond FX gaat werken is het handig om uit te proberen wat de beste verhouding water tot schmink is voor jouw creaties.

Verwijderen van de schmink
Gebruik milde, niet hydraterende zeep met koud tot lauw water. Heet water opent je poriën en de huid kan de schmink veel gemakkelijker absorberen, wat moet worden voorkomen. Neem de tijd om de zeep voorzichtig op een geschminkte huid te wrijven voordat je hem afspoelt of afveegt. Herhaal dit totdat de verf is verwijderd. Overweeg om Diamond FX-huidzeep te gebruiken om de schmink van de huid te verwijderen.

Bewaren van de schmink, penselen en sponzen
Veeg de schminkverpakking schoon en droog. Was je gereedschap met water en zeep. Overweeg het gebruik van de Diamond FX-penzelenzeep. Laat het gereedschap goed drogen voordat je het opbergt. De schminkverpakkingen kunnen opgeborgen worden zodra ze schoon en droog zijn. De beste plek voor deze schminkverpakkingen is op een donkere plaats op kamertemperatuur.

Waarom zitten er soms scheurtjes in de schminkverpakkingen?
Hoge temperatuurverschillen bij opslag of transport kunnen de wax in de verf doen uitzetten en krimpen, wat kan leiden tot scheuren in de schmink. Meestal verdwijnen de scheuren bij het gebruik van schmink. Deze scheurtjes hebben verder geen effect op de kwaliteit of houdbaarheid van de schmink.

De Diamond FX Producten zijn glutenvrij en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

Veligheid
De Diamond FX Essential-collectie is hypoallergeen en geformuleerd met EEG- en FDA-conforme cosmetische ingrediënten. Hiermee is deze schmink volledig goedgekeurd en veilig voor de huid.

* Productfoto's worden genomen in een professionele opstelling met daglichtlampen. Bovendien zijn de kleuren van het product op geen enkele manier aangepast. Toch kunnen de kleuren van de afgebeelde producten enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Specificaties
Inhoud: -
Kleur: Multi-color
Soort Product: Waterschmink Palette

Diamond FX Splitcake Palette Shine (6X6Gram)

€ 23,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: DFX-SP6R-ESC
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Diamond FX Splitcake Palette Shine (6X6Gram)

€ 23,95*

In het winkelmandje