• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Diamond FX Neon Punch (Dark Orange 30gr) | Waterschmink
Deze waterschmink op wax-basis is bijzonder goed gepigmenteerd waardoor de kleuren zeer helder op de huid komen. Op het eerste gezicht lijken de neonkleuren minder dekking te hebben. Ze zijn echter ongelooflijk helder onder blacklight. De neonkleuren kunnen over elke kleur worden geschminkt, terwijl ze hun helderheid behouden. Het is de finishing touch voor elke creatie. Met de 30 gram schmink verpakkingen kun je 10 tot 15 volledige gezichten schminken.

Gebruik van Diamond FX Waterschmink
Je hebt slechts een beetje water nodig om deze schmink te activeren. Spray bijvoorbeeld met een Spraybottle een beetje water op de schmink, maak een penseel vochtig of gebruik een goed uitgeknepen spons op de schmink. Het gebruiken van schoon water heeft de voorkeur, zodat de kleuren zuiver en helder blijven. Wanneer je voor de eerste keer met Diamond FX gaat werken is het handig om uit te proberen wat de beste verhouding water tot schmink is voor jouw creaties.

Verwijderen van de schmink
Gebruik milde, niet hydraterende zeep met koud tot lauw water. Heet water opent je poriën en de huid kan de schmink veel gemakkelijker absorberen, wat moet worden voorkomen. Neem de tijd om de zeep voorzichtig op een geschminkte huid te wrijven voordat je hem afspoelt of afveegt. Herhaal dit totdat de verf is verwijderd. Overweeg om Diamond FX-huidzeep te gebruiken om de schmink van de huid te verwijderen.

Bewaren van de schmink, penselen en sponzen
Veeg de schminkverpakking schoon en droog. Was je gereedschap met water en zeep. Overweeg het gebruik van de Diamond FX-penzelenzeep. Laat het gereedschap goed drogen voordat je het opbergt. De schminkverpakkingen kunnen opgeborgen worden zodra ze schoon en droog zijn. De beste plek voor deze schminkverpakkingen is op een donkere plaats op kamertemperatuur.

Waarom zitten er soms scheurtjes in de schminkverpakkingen?
Hoge temperatuurverschillen bij opslag of transport kunnen de wax in de verf doen uitzetten en krimpen, wat kan leiden tot scheuren in de schmink. Meestal verdwijnen de scheuren bij het gebruik van schmink. Deze scheurtjes hebben verder geen effect op de kwaliteit of houdbaarheid van de schmink.

De Diamond FX Producten zijn glutenvrij en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

Veligheid
De Diamond FX Neon-collectie bevat schmink die niet zijn goedgekeurd voor cosmetisch gebruik. De neon-pigmenten zijn niet getest door de FDA. Ze zijn daarom alleen gelabeld voor gebruik op haar en voor speciale effecten. De Diamond FX Neon Cosmetic-collectie is geschikt voor cosmetisch gebruik en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, paars en wit. Deze cosmetische neon-schmink zijn iets minder helder in blacklight.

* Productfoto's worden genomen in een professionele opstelling met daglichtlampen. Bovendien zijn de kleuren van het product op geen enkele manier aangepast. Toch kunnen de kleuren van de afgebeelde producten enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Specificaties
Inhoud: 30gr
Kleur: Oranje
Soort Product: UV Waterschmink

Diamond FX Neon Punch (Dark Orange 30gr) | Waterschmink

€ 7,15*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: DFX-NN-142
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Diamond FX Neon Punch (Dark Orange 30gr) | Waterschmink

€ 7,15*

In het winkelmandje