• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie
Leer je eigen Silicone Prosthetics maken in deze unieke Workshop | 25 en 26 mei 2024

Stap in de fascinerende wereld van Silicone Prosthetics tijdens onze tweedaagse workshop! Leer alle ins en outs van het boetseren, gieten, aanbrengen en kleuren van professionele protheses. Van angstaanjagende zombies tot sprookjesachtige elfen, jouw verbeelding is de enige grens!

Op dag 1 duiken we diep in het creatieve proces. Ontdek de diverse materialen die we gebruiken en ga aan de slag met het boetseren van je eigen ontwerp. Leer hoe je mallen maakt en giet je eigen prothese met gespecialiseerde siliconenmaterialen.

Op dag 2 gaan we een stap verder. Na een korte herhaling beginnen we met het ontmallen van je protheses. Leer de geavanceerde technieken om protheses aan te brengen op het gezicht, randen te verbergen en de prothese tot leven te brengen met realistische kleuren. Aan het einde van de dag sta je versteld van je eigen meesterwerk!

Gezien de tijdsduur van de workshop, is het belangrijk om te benadrukken dat de protheses die de cursisten kunnen maken, niet van een zeer grote omvang zullen zijn. Hoewel je geen volledige gezichtsprotheses kunt maken, biedt de workshop wel voldoende ruimte om complexe en gedetailleerde protheses te creëren die bijvoorbeeld op de wang, het voorhoofd of in de hals passen.

Je wordt begeleid door niemand minder dan Linda Gloudemans, een toonaangevende Special Effects Make-up Artiest, examinator van de MBO opleiding Grime, docent bij NHA, Head of make-up bij Horror Nights Kalkar en natuurlijk de trotse eigenaar van SchminkenGrime.nl. Met haar expertise en passie voor het vak, ben je verzekerd van een onvergetelijke leerervaring.

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt en we een intieme en interactieve leerervaring kunnen bieden, accepteren we maximaal 12 studenten voor deze cursus.

De kosten voor deze waardevolle cursus bedragen €250,- per persoon. Dit is inclusief een heerlijke lunch en het gebruik van onze hoogwaardige materialen.

Locatie
De Ring 28, 5261 LM Vught

Lestijden
De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Houd rekening met mogelijke uitloop van de workshop.


Annuleringsbeleid
  • Tot 2 weken voor aanvang van de cursus: kosteloos annuleren
  • Tot 1 week voor de cursus: 50% van de cursuskosten in rekening gebracht
  • Minder dan een week voor startdatum: 100% van de cursuskosten in rekening gebracht.
Specificaties
Merk: SchminkenGrime.nl
Soort Product: Cursus/Workshop

2-daagse Silicone Prosthetic Workshop | 25 en 26 mei 2024

€ 250,00*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: VMw-25260524

Dit vind je ook leuk!

Life Casting Workshop | zaterdag 11 mei 2024

€ 125,00*

Het ultieme referentie boek!
Must Have!
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


2-daagse Silicone Prosthetic Workshop | 25 en 26 mei 2024

€ 250,00*

In het winkelmandje