• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

VermillionFX Drying Blood, Scab Brown (30ml) mag niet ontbreken in je FX koffer. Het bloed van Vermillion is ongekend realistisch en te gebruiken bij heel veel verschillende creaties. Het droogt op en blijft zitten waar het zit. Het behoudt glans, maar je kunt het dof maken door het af te poederen. Zodra het droog is zal het niet snel van de huid af vallen. Het is nog donkerder dan Oxblood en is perfect voor zombies of hele oude wonden

Gebruik: Dit bloed is van een gelatineachtige substantie wat maakt dat het in trage druppels uit een wond loopt. Het droogt op na een paar minuten.  De kleur is die van ouder ontbindend bloed dat is bloodgesteld aan lucht. Om vergevorderde ontleding uit te beelden, meng je het bloed met onze SCAB wondvuller voor donkere, half droge textuur.
Het bloed is te gebruiken op de huid, protheses en kleding en is afwasbaar en uitwasbaar (wel goed de instructies volgen) Voor het verwijderen was je de huid met water en zeep en herhaalt dit indien nodig totdat het residu uit de huid is verwijderd.
Om uit stof te verwijderen, in koud water leggen en daarna uitspoelen met koud water.Daarna in de wasmachine wassen. Bij gevoelige stoffen is het beter om een veilige vlekverwijderaar te gebruiken. Waarschuwing voor de bloedproducten van Vermillion: Het bloed is uitgebreid getest, maar het advies is om het eerst op een klein stukje stof te testen. Gebruiker aanvaardt alle aansprakelijkheid.

Tip: Het bloed van Vermillion is er in vier verschillende kleuren en diktes en nu ook opdrogend. Verkrijgbaar in 30ml uitvoering. Kijk dus ook eens bij de andere top producten van Vermillion voordat je een keuze maakt De producten van Vermillion zijn allemaal gecontroleerd door een medisch centrum op hun realistische uitstraling

 

Specificaties
Inhoud: 30ml
Kleur: Rood
Soort Product: Nepbloed

VermillionFX Drying Blood, Scab Brown (30ml)

€ 9,95*

Productnummer: VFX-dry-sca-30
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


VermillionFX Drying Blood, Scab Brown (30ml)

€ 9,95*

In het winkelmandje