• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Schminkboek Fearsome Faces by Matteo Arfanotti, is een boek dat Matteo Arfanotti samen met Superstar heeft uitgegeven om jullie eens leuke designs, zowel de moeilijke als de makkelijke in een boek te bundelen. Het boek bevat duidelijke foto's en een goede beschrijving. Alles is wel in het engels.
Een collectors item voor iedere painter! 

Een zeer sympathieke painter kunnen we wel zeggen over Matteo Arfanotti. Matteo is sinds 2018 in het team van Superstar terecht gekomen en heeft in 2018 samen met Nick Wolfe de wereld titel behaald op het WBF in Oostenrijk. Het ontwerp was dan ook super gaaf, te gek en uitermate geweldig te noemen. Matteo gebruikt veel 3D technieken en we kunnen dan ook wel zeggen dat hij er een meester in is.

Het boek bevat per model veel stap voor stap foto's en de tekst is Engelstalig, maar dat maakt niet veel uit. Want beelden zeggen vaak meer dan woorden. Het zijn over het algemeen halloweenachtige designs, maar wel voor elk niveau. Kijk je ogen uit en ga aan de slag met dit geweldige boek van Matteo Arfanotti en Superstar.

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Schminkboek

Schminkboek Fearsome Faces by Matteo Arfanotti

€ 16,50*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: 139-2535-matteo-ff
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Schminkboek Fearsome Faces by Matteo Arfanotti

€ 16,50*

In het winkelmandje