• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Mehron professional Modeling wax/putty (38gr)
Mehron Modeling Wax / Putty wordt gebruikt door Special Effects Schmink en Grimeer Artiesten om 3-dimensionale effecten te creëren.

Mehron Modeling Wax / Putty kan worden gebruikt met behulp van  Mehron Spirit Gum of Mehron Fixatief "A" Sealer.

De Mehron Modeling Wax / Putty wordt gebruikt om de randen van protheses glad te maken. 3-dimentsionale effecten op het de huid te bouwen of om de wenkbrouwen weg te werken.

Mehron Modeling Wax / Putty is een zachte, soepele wax gemaakt van natuurlijke wassen, zoals bijenwas. Door de was te kneden word het zacht en is het makkelijk op de huid te verwerken. Nadat de was op de huid is aangebracht zal deze weer hard worden.

Modeling Wax is veilig te gebruiken, duurzaam, en gemakkelijk te verwijderen als u klaar bent.

Gebruik van de Mehron Modeling Wax / Putty
"Kneed" de was in de hand totdat deze zacht word. Doe dit niet te lang want dan word de wax te klevering. Vorm de Wax in de hand ongeveer in de gewenste vorm. Voorzie de huid waar de wax word geplaatst van een laagje  Mehron Spirit Gum of Mehron Fixatief "A" Sealer.


Breng de wax aan op de huid en zorg dat de randen mooi op de huid aansluiten.  Voor het sealen van de wax kan je hier het best na het aanbrengen en modeleren nog een laagje Mehron Fixatief "A" Sealer overheen doen.  Dit maakt het aanbrengen van de schmink over de wax eenvoudiger. 

Om de randen van de wax mooi in de huid weg te werken kan je het best een beetje vettige creme op de vinger of spatel doen. Dit geld ook voor het maken van een wond of andere vervormingen die je na het aanbrengen nog wil maken. De creme zorgt ervoor dat de Wax niet aan je vinger of spatel zal blijven kleven.

Specificaties
Inhoud: 38gr
Kleur: Huidskleur
Merk: Mehron
Soort Product: Wax

Mehron professional Modeling wax/putty (38gr)

€ 8,49*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: MEH-140
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Mehron professional Modeling wax/putty (38gr)

€ 8,49*

In het winkelmandje