• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

EBA H2O Seal (make-up Sealer), 30ml
H2O Seal is een sealer op waterbasis die vrij is van siliconen of oplosmiddelen. De sealer biedt tot 48 uur bescherming tegen water en zweet als hij op de juiste manier wordt aangebracht. Het kan worden aangebracht over diverse soorten make-up, waaronder op alcohol gebaseerde, siliconen, crème en op water gebaseerde make-up. Het kan worden gebruikt met een airbrush of spraypomp. H2O Seal droogt transparant op met een lichte tot niet glanzende afwerking die verder kan worden aangepast en gepersonaliseerd met behulp van fixeerpoeder. Indien een hogere glans gewenst is, kunnen extra lagen H2O Seal worden aangebracht.

  • Oplosmiddelvrije formule op waterbasis
  • sealt make-up en werkt als een krachtig waterdichtingsmiddel
  • Voegt glans toe bij gebruik in meerdere lagen
  • Buigt, rekt zich uit en beweegt mee met een oppervlak
  • Werkt effectief op de huid en over protheses
  • Gemaakt in de VS door EBA met FDA-conforme ingrediënten

Waarom en waar EBA H2O Seal Spray gebruiken?
H2O Seal kan met succes worden gebruikt om de levensduur van schoonheidsmake-up, bodypainting, speciale fx-make-up, airbrush-tatoeages, schminken en haarmake-up te verlengen.

Hoe gebruik je EBA H2O Seal Spray
Bij gebruik van een airbrush of spraypomp wordt aanbevolen om H2O Seal 30-40 centimeter van het oppervlak in een vegende beweging te gebruiken. H2O Seal bevat een hoog gehalte aan vaste stoffen en daarom zijn in veel gevallen één tot twee fijne spraybeurten voldoende. Gebruik eerst een lichte laag en voeg indien nodig meer lagen toe. Zorg er altijd voor dat je controleert of de spraykop van de verpakking goed schoon is zodat je niet per ongeluk droppels H2O Sealer op de make-up aanbrengt. Test H2O Seal altijd op een klein testgebied voordat je deze over heel de make-up aanbrengt. Op deze manier kun je het effect beoordelen voordat je het op de volledige make-up hebt aangebracht. 

Dit product wordt gemaakt met behulp van EBA's eigen formules in de eigen faciliteit van het bedrijf in Costa Mesa, Californië, met behulp van strikte productie- en FDA-conforme metingen.

Encore is wreedheid-, gluten-, parabenen-, mica- en siliconenvrij.

De Encore make-up biedt uitkomst bij: Film en prothese make-up, Theatrale make-up, Halloween make-up, Cosplay make-up, Tijdelijke tatoeages, Onderwater make-up, Stage en performance make-up

 

Specificaties
Inhoud: 30ml
Kleur: Transparant
Soort Product: Fixeerspray

EBA H2O Seal (make-up Sealer), 30ml

€ 12,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: EBA-H2O-30
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


EBA H2O Seal (make-up Sealer), 30ml

€ 12,95*

In het winkelmandje