• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Cinema Secrets Professionele Lemon Make-up Brush Cleaner, 237ml + Cleansing Tin
Begin je penselen schoon te maken als een PRO met de Tropical Lemon Clear Cinema Secrets Make-up Brush Cleaner and Cleansing Tin*. De hardnekkige watervaste en langhoudende make-up smelt weg en de kwasten zijn vrijwel direct droog, geen water of spoelen nodig, waardoor een aangename citroengeur achterblijft. Het aluminium blik* is perfect voor de "dipping-methode" voor diepe reiniging en het deksel met draaidop past goed om morsen tijdens het werk te voorkomen. Zodra kwasten droog aanvoelen zijn ze klaar voor gebruik.

Aanwijzingen voor dompelmethode
Giet het, dompel het, veeg het af. Drie eenvoudige stappen zijn voldoende om penselen onmiddellijk weer tot leven te brengen. Giet CS Makeup Brush Cleaner in onze Cleansing Tin en vul het blik voldoende om 1/4 van de weg naar boven in de borstelharen te dompelen. Doop de punt van de borstel in de vloeistof en verwijder deze onmiddellijk om oververzadiging te voorkomen. De borstelharen trekken vloeistof in de borstel en lossen make-up op. Voor grote, donzige of dichte borstels, dompel slechts 10% van de borstelpunt in en houd deze 5 seconden verticaal zodat de vloeistof naar beneden in de basis zakt. Veeg de borstel schoon op een absorberende papieren handdoek of doek en herhaal indien nodig. Vorm de borstel opnieuw en laat hem volledig aan de lucht drogen voor gebruik.

Borstelreiniger Spuitinstructies
Houd de sproeier 1 tot 2 inch van de borstel en spuit direct op het borstelhaar terwijl u draait. Veeg de borstel voorzichtig schoon met een papieren handdoek of doek en herhaal indien nodig. Laat de make-upborstel volledig drogen voor gebruik.

Voorzichtigheid

  • Dompel de borstel niet meer dan halverwege onder, verzadig of laat hem weken.
  • Cinema secrets/SchminkenGrime is niet verantwoordelijk voor schade aan borstels, meubels, oppervlakken of kleding, wees voorzichtig.
  • Niet voor gebruik op de huid.

Ontvlambaar - uit de buurt van open vuur houden. Niet doorslikken. Bij inslikken geen braken opwekken. Zoek onmiddellijk medische hulp. Vermijd contact met huid of ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Specificaties
Inhoud: 237ml
Kleur: Transparant
Merk: Cinema Secrets
Soort Product: Remover

Cinema Secrets Professionele Lemon Make-up Brush Cleaner, 237ml + Cleansing Tin

€ 44,50*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: CS-BR700L

Cinema Secrets Professionele Make-up Brush Cleaner

NIEUW!
Cinema Secrets Makeup Sanatizing Spray, 177ml

€ 26,93*

NIEUW!
NIEUW!
Cinema Secrets Skin Essentials Travel Kit

€ 44,95*

NIEUW!
NIEUW!
Cinema Secrets Make-up Cape Wit

€ 13,50*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Cinema Secrets Professionele Lemon Make-up Brush Cleaner, 237ml + Cleansing Tin

€ 44,50*

In het winkelmandje