• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Chloïs Glittertattoo Sjabloon Smile mini stencils) zijn 6 dezelfde zelfklevende mini sjablonen, speciaal voor het maken van glittertatoos. Extreem simpel in gebruik en super hygiënisch omdat ze per stuk aan twee kanten beschermd zijn. Wij raden je aan om de sjablonen maar eenmaal te gebruiken, met oog op de hygiëne, want er blijven dode huidcellen achter op de klevende kant van het sjabloon als je deze verwijderd. De lijm op het sjabloon is echter sterk genoeg om meerdere keren opnieuw te blijven plakken, zou je ze voor trainingsdoeleinden willen gebruiken.

Gebruik: Maak het deel van het lichaam waar je de tattoo wilt gaan zetten schoon met Celstofdeppers Whipe Tissue en Alcohol 99,9% (dit om de huid goed te ontvetten, zodat de tattoo langer blijft zitten). Haal de witte achterkant van het sjabloon en plaats het op de huid. Goed aandrukken en vervolgens de transparante kant er af halen. Nu kun je het sjabloon met de lijm invullen.

Tip: Wacht tot de lijm transparant is geworden voor je de glitter aanbrengt. Chlois heeft een prachtig assortiment met sjablonen, glitters en steentjes. Kijk eens bij de rest van de productlijn.

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Glittertattoo Sjablonen

Chloïs Glittertattoo Sjabloon Smile (6 mini stencils)

€ 3,45*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: CH9707

Related products

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Chloïs Glittertattoo Sjabloon Smile (6 mini stencils)

€ 3,45*

In het winkelmandje