• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Ben Nye MagiCake Face Paint - Marine Blue, 7gr
Ben Nye heeft een echt unieke lijn waterschmink die onder de naam "MagiCake Aqua Color" op de markt zijn gebracht. Deze Ben Nye Waterschmink bestaat uit een reeks rijke en levendige kleuren. In tegenstelling tot andere merken waterschmink zijn de Ben Nye Magicakes gebaseerd op poeder. Dit berekend dat deze schmink geen basis heeft van glycerine of wax maar is gemaakt van geperst poeder. Je activeert ze nog steeds met water, zoals je zou doen bij elke andere schmink op waterbasis. 

MagiCakes zijn perfect bij warm weer
Magicakes zijn vooral geweldig voor mensen die in hete en vochtige omstandigheden werken en niet willen dat de schmink in de containers smelten.

De MagiCake Face Paint hebben een matte afwerking waardoor ze niet alleen geweldig zijn voor het schminken van kinderen maar ook voor fotografie- en filmprojecten. Mocht je een glans toe willen voegen aan de schmink dan kun je hier eenvoudig glanspoeders overheen gooien als Precious Gem Powders van Mehron of Schminkglitter.

Wanneer je een meer water- en zweetbestendige creatie wil maken dan kun je de schmink mengen met Mehron Mixing Liquid in plaats van water. Een laagje Final Seal van Ben Nye of Barrier Spray van Mehron nadat je schmink werk klaar is geven de schmink een extra fixatie.

Aanbrengen en verwijdeeren van Ben Nye MagiCake
Je kunt de kleuren van de MagiCake aanbrengen op de huid met een spons of penseel. Omdat deze schmink op poeder-basis is kan het zijn dat er wat meer water nodig is dan je gewend ben met andere merken schmink om het te activeren. Deze kleuren verwijderen gemakkelijk met water en zeep of Ben Nye Hydra Cleanse.

Wat ook nog interessant is om te weten
Alle Magicake-kleuren zijn gemaakt met FDA-goedgekeurde ingrediënten en zijn hypoallergeen. Deze schmink bevat geen parfum om het risico op allergische reacties te verminderen. Ben Nye Magicakes worden in de VS gemaakt door Ben Nye.

Specificaties
Inhoud: 7gr
Kleur: Blauw
Soort Product: Waterschmink

Ben Nye MagiCake Face Paint - Marine Blue, 7gr

€ 8,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: BenNye-CF65

Related products

Mehron Mixing Liquid (133ml)

€ 15,50*

#1 Make-up Sealer
Ruikt Goddelijk
Ben Nye Final Seal, 60ml

€ 18,95*

#1 Make-up Sealer
Ruikt Goddelijk
Ben Nye Final Seal, 240ml

€ 44,95*

#1 Make-up Sealer
Ruikt Goddelijk
Ben Nye Final Seal, 500ml

€ 54,95*

#1 Make-up Sealer
Ruikt Goddelijk
Ben Nye Final Seal, 120ml

€ 30,95*

Mehron Barrier Spray (60ml)

€ 12,25*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Ben Nye MagiCake Face Paint - Marine Blue, 7gr

€ 8,95*

In het winkelmandje