Star Wars, C3PO Makeup Tutorial

Mag ik even juichen dat het eindelijk 1 oktober is? Eindelijk tijd om echt te gaan beginnen aan de Halloween maand. En, om het dit jaar allemaal extra leuk te maken heb ik ervoor gekozen om film karakters na te maken die ik zelf als kind of volwassenen heel tof heb gevonden. Daarom begin ik vandaag, 1 oktober 2018, de maand met deze C3PO Halloween Look

C3PO Special Effects Makeup Tutorial | Video Tutorial

Ik ben zelf niet opgegroeid met Star Wars en heb de films in mijn jonge jaren nooit gezien. Maar, mijn vriend vind Star Wars helemaal het einde en samen met heb heb ik ondertussen alle films gezien. Een van mijn favoriete karakters uit de films is de C3PO. En dat is de reden dat ik deze creatie voor jullie heb gemaakt vandaag.

Deze creatie is makkelijk te maken en kost eigenlijk helemaal niet zoveel tijd. Ik begin de video met het plakken van de Bald Cap en het wegwerken van mijn wenkbrauwen met Wax. Wanneer dit gedaan is kleur ik alle huid (die zichtbaar is voor de camera) goud,  Dan is het tijd om de schaduwen aan te brengen in de C3PO. Dit doe ik in eerste instantie met de StarBlend van Mehron maar later ook met de Paradise Makeup van Mehron. Zorg ervoor dat je een referentie foto bij de hand hebt zodat je goed kunt zien waar de lijnen moeten komen op het gezicht. Om een aantal delen van het gezicht wat te highlighten voeg ik nog wat vegen toe van het Metallic Powder Silver. De gele kleurlenzen maken de creatie voor mij helemaal af.

Wat heb je nodig voor een C3PO makeup?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda