Wat als Shrek nooit bij de toren was gekomen om Fiona op te halen?

In 2001 kwam de eerste Shrek film in de bioscoop. Ik vond de film waanzinnig. Het hele verhaal, de muziek, de humor en alle karakters. Nu leek het me leuk om voor deze YouTube tutorial net te doen alsof Shrek nooit bij de toren was aangekomen en prinses Fiona dus voor eeuwig in de toren is blijven zitten bij de draak.

Prinses Fiona Special Effects Makeup Tutorial | Video Tutorial

Om de vormen van mijn gezicht te veranderen ben ik voor deze creatie begonnen met Sculpt Gel van Mouldlife. Deze heb ik gebruikt om de neus van Fiona te maken en mijn voorhoofd en jukbeenderen wat hoger te maken. Wanneer dit helemaal af is en is uitgehard poeder ik alle sculpt gel af met Colorset Powder van Mehron. Dit haalt de gland van de Sculpt Gel af en maakt het makkelijker om eroverheen te schminken. Fantasy FX van Mehron in Ogre Green heeft natuurlijk de perfecte kleur voor een Shrek of Fiona makeup. Nadat ik helemaal groen ben geworden voeg ik met zwart en poeders wat schaduw toe. Tot slot een mooie blush en lippenstift. Wat wormpjes en natuurlijk de jurk van Fiona.

Wat heb je nodig voor het maken van deze Fiona?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie geplanned, klik snel op onderstaande banner en boek je halloween workshop

Workshops Halloween