Met dit feestelijke Koningsdag design deel ik graag een prachtig schminkvoorbeeld met je, gemaakt door onze getalenteerde collega Simone Verduin. Simone staat bekend om haar enthousiasme en creativiteit en zal af en toe haar schitterende designs met ons delen op het blog.

Vandaag presenteren we de Koningsdag Kroontjes, een van haar creaties. Deze schattige kroontjes kunnen zowel op het gezicht als op de arm worden geschminkt, en zijn snel en eenvoudig te creëren.

Simone heeft voor dit ontwerp gebruik gemaakt van hoogwaardige schminkproducten van Superstar en Diamond FX.

Laat je inspireren en ontdek hoe je deze prachtige Koningsdag Kroontjes zelf kunt maken!

Schmink Materialen

Stap-voor-Stap Schminkvoorbeeld: Koningsdag Kroontjes

Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit te uiten! Ontdek meer fantastische schminkontwerpen en leer nieuwe technieken op onze FBFX Academy. Schrijf je vandaag nog in voor onze online schminkcursussen en krijg toegang tot lessen van ervaren professionals zoals Simone Verduin.

Daarnaast bieden we een schat aan inspirerende tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal. Abonneer je om geen enkele video te missen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van schminken.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze cursussen, workshops, aanbiedingen en nieuwe producten. Begin vandaag nog aan je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!

Groetjes Simone en Linda