Op zoek naar een snelle en makkelijke manier om jezelf of je kinderen te schminken voor Koningsdag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met dit eenvoudige schminkvoorbeeld tover je in slechts een paar stappen een prachtige Koningsdag look tevoorschijn. Perfect voor meisjes die willen stralen tijdens dit feestelijke evenement.

Begin met het aanbrengen van een zachte basis met een spons en zilverwit (parelmoer) om eventuele kleurzweem te voorkomen. Vervolgens gebruik je een smal, plat penseel om de randen af te werken met de kleuren rood en wit van de Diamond FX Splitcake Dutch Pride. Zorg ervoor dat het wit aan de buitenkant van je ontwerp zit voor een extra speels effect.

Met dit schminkvoorbeeld ben je binnen no-time klaar om de straten te verkennen en mee te doen aan de festiviteiten tijdens Koningsdag. Vergeet niet om je schminkbenodigdheden op tijd in huis te halen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van deze feestelijke dag!

Wat je nodig hebt om dit dit Makkelijk Schminkvoorbeeld Koningsdag na te kunnen maken

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Koningsdag

Zie hoe prachtig dit is en lekker snel.

Bonus Tutorial Supersnel Koningsdag design!!!!

Floor schrijft zelf hierover: Ik kon het niet laten even een Wuppie te maken.  Over snel gesproken ;-).

Wil je je schminkvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals zoals Monique Lily, Simone Verduin, Floor Schellekens, Syl Verberk en de Sôkkertantes, en ontwikkel je talent op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je te inspireren en je creativiteit te stimuleren.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops, aanbiedingen en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Ontvang de laatste updates en nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox.

Mis deze kans niet om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit te uiten. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en start je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Groetjes Floor en Linda