Snel en Makkelijk Schminkvoorbeeld Pumpkin Bat

In de serie snel en makkelijk schminkvoorbeeld en met de naderende Halloween heeft Simone deze keer  de Pumpkin Bat gemaakt. Natuurlijk is ook deze creatie weer lekker snel en met weinig materialen gemaakt om voor jullie weer een eenvoudig en makkelijk voorbeeld te kunnen toevoegen aan je portfolio. Het is een leuk design, zeker als je snel moet werken en bijvoorbeeld op een Halloween evenement staat of op een griezelfeestje.

De Pumpkin Bat, een makkelijk en zeer snel te maken design.

Simone zet als eerste de pompoen op met Superstar kleur Oranje (036), dit doet ze met een FBFX penseel Jerry. Als de pompoen van de Pumpkin Bat erop staat dan maakt Simone de vleugels van de vleermuis met Diamond FX Black en maakt Simone de ogen en de mond en omlijnt de pompoen. Met Paars (Purple Rain van Superstar) brengt Simone er wat meer kleur in. Highlights, dots en streepjes met Diamond FX White zetten en je design is klaar. Gebruik de Paars als lippenstift om het helemaal af te maken.

Hieronder vind je de video tutorial van Pumpkin Bat

Snel en makkelijk Schminkvoorbeeld Pumpkin Bat

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je hieronder lezen.

Wil je van alles op de hoogte blijven?Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Groetjes Linda en Simone