Mr. Burns een slechterik uit de bekende animatieserie The Simpsons. Ik wilde dit jaar een karakter uit The Simpsons maken en de keuze is gevallen uiteraard op een slechterik in het verhaal, Mr. Burns. Mr. Burns de geldbeluste baas van Homer. Ik heb veel lol gehad met het maken van Mr. Burns. Het is niet 1,2,3 gedaan, maar zeker de moeite waard. Iedereen zal Mr. Burns herkennen als je zo over straat zou gaan.

Voor diegene die Mr. Burns niet kennen, hier zijn verhaal: Charles Montgomery “Monty” Burns, vaak gewoon Mr. Burns genoemd, is een personage uit de animatieserie The Simpsons. Zijn stem wordt gedaan door Harry Shearer.

Mr. Burns is de eigenaar van de kerncentrale van Springfield, en daarmee Homer Simpsons baas. Hij wordt altijd bijgestaan door zijn loyale bediende Waylon Smithers. Mr. Burns is de rijkste en meest invloedrijke inwoner van Springfield. Zijn vermogen wordt geschat op $16,8 miljard[2]. Hij gebruikt zijn fortuin voor allerlei duistere zaakjes en als vrijgeleide om te doen wat hij maar wil.

Mr. Burns is de antagonist van de serie en een karikatuur van kapitalistisch Amerika. Hij is gewetenloos en wil ten koste van alles en iedereen zijn rijkdom uitbreiden. Veel afleveringen draaien dan ook rond zijn demonische plannen die The Simpsons proberen te verhinderen. Zijn catchphrase is: “Excellent”, terwijl hij zijn vingertoppen tegen elkaar houdt. (bron: wiki)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Mr Burns Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda