Met dit stapsgewijze schminkvoorbeeld Koningsdag Graffiti Eye Design leer je hoe je een opvallend Graffiti Eye Design kunt creëren voor Koningsdag. Met oranje, rood, wit, blauwe schmink, een paar goedgekozen schminksjablonen en wat glitter maak je in een handomdraai de mooiste creaties. Laat je creativiteit de vrije loop en volg de instructies om dit kleurrijke en feestelijke ontwerp te realiseren!

Schmink Materialen Voor dit Koningsdag Graffiti Design

Let op: Bij het aanbrengen van de basis met schmink, breng je meteen de glitter aan in dezelfde kleur. Dompel de spons met nog natte schmink in het potje glitter en breng de glitter meteen aan op de nog natte schmink.

Wil je meer van dit soort inspirerende schminkvoorbeelden en handige tips ontvangen? Blijf op de hoogte van al onze nieuwe artikelen, cursussen en aanbiedingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Mis ook onze tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal niet. Wil je je schminkvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze online schminkcursussen op de FBFX Academy. Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de wereld van schminken en grime!”

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda