Deze week heeft Simone V. Jigsaw voor jullie gemaakt. Dit is een hele populaire schmink die al op diverse manieren is gemaakt. Met protheses, zonder protheses, maar Simone heeft Jigsaw gewoon met schmink gemaakt. Je zal zien dat als je dan door een donkere steeg loopt deze schmink echt creepy is. Maar kennen jullie het personage? We hebben het even voor jullie opgezocht en wie hem gespeeld heeft.

Jigsaw, hoe en wat

Jigsaw is een fictief personage uit de horrorfilmreeks Saw. Het personage wordt gespeeld door Acteur Tobin Bell. Kramer is een ingenieur met een tumor op zijn frontale kwab. Nadat zijn vrouw een miskraam kreeg (in de kliniek die ze runden sloeg een verslaafde de deur tegen de zwangere vrouw aan waardoor de baby stierf) vergeeft hij het de verslaafde maar laat hem in een val over zijn leven beslissen. Nadat hij hoort dat hij een tumor heeft, stort zijn leven in en probeert hij zelfmoord te plegen. Na een mislukte poging krijgt hij veel respect voor het feit dat hij leeft en wil dat ook naar andere mensen overbrengen. Hij doet dit door vallen te bouwen waarbij het slachtoffer de keuze tussen leven en dood moeten maken. De vallen hebben vaak te maken met de achtergrond van het slachtoffer. Als het slachtoffer wil blijven leven, moet dit wel vaak op een pijnlijke manier. Kramer krijgt de naam “Jigsaw” (Engels voor “legpuzzel”) van de media omdat hij puzzelstukjes uit het vlees haalt van de mensen die gefaald hebben in zijn vallen.

Zo weer genoeg tekst, geniet van de versie van Jigsaw van Simone.

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Jigsaw vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Jigsaw

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone V. en Linda