Special Effects Makeup Tutorial Gescheurde Lip is gemaakt door Floor om jullie te laten zien dat je een maximaal effect kan maken met Sculptgel. De Gescheurde Lip is een geweldig tutorial waarmee Fllor dus laat zien dat je niet te veel nodig hebt om een super uiterlijk te maken.

De Gescheurde Lip ziet er goed uit door het gebruik van de juiste materialen en niet veel, maar het effect is maximaal. Je zou kunnen zeggen dat de Gescheurde Lip tutorial zo echt is dat mensen letterlijk een moment krijgen van wauw. Deze tutorial Gescheurde Lip, daar maak je indruk mee. Je komt goed voor de dag met deze tutorial Gescheurde Lip.

Gebruik van Materialen

Special Effects Makeup Tutorial gescheurde is een eenvoudige tutorial die wat werk van te vooren vergt. Als je dit eenmaal gemaakt hebt kun je dit keer op keer gebruiken. Maar let op je Sculptgel kun je opnieuw gebruiken mits je het goed en rustig verwijdert.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Floor gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het  “Special Effects Makeup Tutorial Gescheurde Lip” in onze webwinkel.

Special Effects Makeup Tutorial Gescheurde Lip

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Floor en Linda