Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Barb Wire is door Angelina weer op ons verzoek gemaakt, omdat er weer veel vragen kwamen over hoe maak je dit voorbeeld. Angelina heeft het Schminkvoorbeeld Barb Wire nagemaakt en haar laten inspireren door diverse artiesten op het internet. We zien allemaal natuurlijk de zeer mooie foto’s van prachtige creaties, nou Angelina laat jullie zien hoe je dit voorbeeld maakt.

Schminkvoorbeeld Barb Wire heeft enige techniek nodig, maar als je het een paar keer goed oefent en vooral de schaduwen op de juiste plaatsen zetten dan komt het zeer zeker goed. Geniet en kijk hoe dit voorbeeld gemaakt wordt. Je zal zien dat je een fantastisch eindresultaat krijgt. Volg de stappen en leef je uit.

Alle schmink materialen die Angelina gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Barb Wire vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Angelina gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Barb Wire

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Angelina en Linda