Een Sugar Skull, maar dan op een andere manier. Simone laat een snelle variant zien die je snel en makkelijk kunt opzetten. Deze Sugar Skull is aan 1 kant van het gezicht gemaakt, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hele Sugar Skull te maken. Gewoon het zelfde doen aan de andere kant, maar dan in spiegelbeeld.

Heb je zelf een idee voor een snelle facepaint net zoals deze Sugar Skull laat het ons weten dan gaan we ermee aan de slag.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Sugar Skull Face Paint Tutorial | Quick and Easy Face Pain | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heeft Simone de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda