Met enig kinderlijk enthousiasme deel ik vandaag de eerste video met jullie in een nieuwe serie op ons YouTube kanaal. Een serie die compleet toegewijd zal zijn aan het maken van prothese makeup. In deze serie zal ik je meenemen in onze werkzaamheden van het maken van protheses tot en met het eindresultaat wanneer een model word omgetoverd tot ……..

Dus ben je geïnteresseerd in protheses en zou je heel graag willen weten hoe je deze moet maken? Ben je fan fan series als Face Off en zou je er best wat meer van willen zien dan je ziet op televisie? Dan neem ik je graag mee.

We hebben overigens ook een super leuke workshop waarin je je live leren hoe je protheses maakt, plakt en kleurt. Soms is het net even wat handiger om naar een workshop te komen omdat hier alle materialen aanwezig zijn en je direct antwoord kunt krijgen op je vragen. Of volg de cursus op onze online academy: FBFX Academy

ANDERE FX MAKEUP VIDEO’S DIE WE GEMAAKT HEBBEN ZIJN

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda