Dobby de huiself uit de Harry Potter serie

Jaren terug ging ik met een vriendin op vakantie naar Griekenland. Voor de vakantie ging ik langs de boekhandel om een boek te kiezen voor de vakantie. Op de displays in de winkel lagen 4 verschillende Harry Potter boeken. Op dat moment had ik er nog niet van gehoord maar het klonk wel leuk. Ik besloot het dikste boek mee te nemen om vakantie. Het heeft zeker tot de helft van het boek geduurd voor ik begreep waar het allemaal over ging (ik had de eerste 3 delen gemist) maar toen ik er eenmaal in zat was ik verslaafd. Ik heb het niet exact geteld maar ik denk dat ik de boeken op zijn minst 20x heb gelezen allemaal. En dat is waarom ik voor deze Halloween serie heel graag een karakter wilde maken uit de Harry Potter serie. En wat beter dan een Dobby Makeup Tutorial? Want iedereen is toch gek op deze lieve huiself?

Dobby Makeup Tutorial | Harry Potter Makeup Tutorial | Video Tutorial

De oren van deze dobby heb ik voorbereid voordat ik begon met filmen. De vorm van de oren zijn eerst uitgeknipt uit Eva Foam en daarna bewerpt met Latex en watjes tot de vorm goed was. Na het aanbrengen van de Bald Cap en het wegwerken van de wenkbrauwen plak ik ze met Pros-Aide op de huid. Ze zijn extreem licht en geven dus geen enkel ongemak. Als de oren helemaal goed zitten gaan we het gezicht van Dobby vormen met Sculpt Gel. Dit duurt best even voordat het helemaal goed zit maar is erg leuk om te doen. Goed afpoederen met Colorset Powder van Mehrin en dan kunnen we door met de kleuring. Deze heb ik gedaan met Encore En Solid Palettes tezamen met de TitanicFX penselen. Tot slot nog een wit laken als kostuum (ter vervanging van de kussensloop waat ik toch niet in pas) en klaar is deze Dobby.

Wat heb je nodig voor het maken van deze Dobby?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.