We vieren 1.000 YouTube abonnees!

Afgelopen week haalde ons YouTube kanaal 1.000 abonnees. Nu begrijp ik dat dit niet de miljoenen zijn die andere kanalen hebben maar ik ben hier echt heel blij mee en dankbaar voor. Tijd om een klein feestje te vieren op ons YouTube kanaal!

Zoals  altijd ging het filmen niet helemaal zoals ik gepland had. Of,.. ik moet gewoon niet willen proberen om te acteren in mijn filmpjes. Hoe dan ook, de fles Prosecco werkte niet echt mee :).

Nadat ik van de shock was bekomen heb ik onderstaande video voor je gemaakt.

FX Makeup: Kurk in Hoofd | Video Tutorial

Het maken van deze makeup is niet heel ingewikkeld. Eerst maak je de kurk vast op je hoofd. Ik heb dit gedaan met Sculpt Gel omdat de kurk rond is en ik anders niet voldoende oppervlak had om te plakken. Hierna heb ik nog een tweede laag Sculpt Gel toegevoegd om de basis van de wond te maken. Deze heb ik vervolgens gekleurd met de Mehron ProColoring Bruise en met het Encore Blood Palette. Tot slot nog wat bloed toegevoegd van Mouldlife en feesten maar!

De Producten die ik heb gebruikt voor het maken van deze makeup

Heb je deze Video’s al gezien?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda