Valentijnsdag, wie kent het nu niet. Iedereen hoopt natuurlijk dat hij of zij een geheime aanbidder heeft en deze zich op Valentijnsdag uitdrukt door middel van een bloemetje of een kaartje. Maar Valentijnsdag heeft best wel een diepe betekenis. Als je dit wilt weten en het geweldige valentijnsdesign wilt zien lees dan vooral verder.

Angelina heeft deze keer een zeer mooi, maar niet al te makkelijk Valentijnsdag Design gemaakt en zoals jullie kunnen zien is deze weer heel mooi geworden. We dagen jullie uit om je valentijnsdag designs in de comments of op onze facebook pagina te plaatsen. Wat heb jij gemaakt voor jouw valentijn?

Hoe maak je dit valentijnsdag design? De foto’s

Je kunt zien dat Valentijn er vanaf Spat.

Maar Angelina, hoe heb je dat gedaan? De beschrijving

Foto 1 Hier heb ik mijn ogen opgemaakt met starblend rood en superstar zilver, daarover heen de glitters. Ook heb ik met een blushkwast heel licht starblend rood op mijn wangen gedaan.
Foto 2 Eyeliner en met starblend rood lichtjes een boog gemaakt zoals op de foto.
Foto 3 Hier heb ik de eyeliner onder iets doorgetrokken . Hier heb ik het hart gemaakt. Met superstar zilver beginnen in het midden dan starblend rood. En buitenste rand starblend zwart. Omlijnen met Diamond FX zwart. Blend alles goed samen. En dan alleen chloïs zilver glitter in het midden.
Foto 4 Trek de zwarte lijnen door als bogen na je wenkbrauwen. En vul het met starblend zwart.
Foto 5 Ik heb aan iedere zijkant een soort van grote druppels gemaakt. En een hartje onder mijn oog aan beide zijde. Vul ze in met starblend rood, zwart en  superstar zilver. Alleen waar het zilver is heb ik er ook chloïs zilver glitter bij gedaan.
Foto 6 Nepwimpers op en zwarte ronde stipjes gemaakt en daarin een wit stipje. En rode lippenstift natuurlijk.
Foto 7  Hier heb ik met Diamond FX witte schmink het hart en druppels uitgetekend.
Foto 8 Het hart is ingekleurd op zelfde manier als het hart op het gezicht. De druppels ernaast zijn ingevuld met zilver.
Foto 9 Zoals je kan zien heb ik alles ingevuld met starblend rood en zwart.
Foto 10 Hier kun je het eindresultaat al een beetje zien. Ik heb alles omlijnd met zwart en zwarte stipjes gemaakt met daarin weer witte stipjes. Ook heb ik rode glitter op mijn lippen, schouders en op mijn borst gedaan en met een poederkwast rood gemaakt met starblend.
Foto 11 En hier is het design helemaal klaar, ik heb een zilveren pruik opgezet. Dat staat geweldig bij dit design.
Foto 12 Nog een foto met de ogen dicht, zodat je ook het design kunt zien met de ogen gesloten.

En vandaag als laatste, wat heb je ervoor nodig?

Dus dat valt dan weer reuze mee. Zoals je ziet kun je ook met valentijn alle kanten op. We zijn benieuwd naar jullie creaties.

Tot de volgende keer.

Groetjes Angelina en Linda