In deze les leg ik jullie uit hoe je Flowers en Hearts op verschillende manieren kunt maken. Dat wil natuurlijk zeggen, je hebt enkele kleur Flowers, maar ook meer kleuren Flowers. Ik heb verschillende bloemen ofwel Flowers gemaakt die je eenvoudig kunt maken en snel in een design kunt toepassen. En een leuk bijkomend feit is dat je met deze techniek heel snel hartjes kan maken. En zoals altijd daar gaan we weer met het toverwoord, oefenen.

Deze techniek is wat moeilijker dan de andere, maar als je de techniek een beetje doorhebt dan is het redelijk eenvoudig. Je kan dus ook met bloemen en Flowers alle kanten op. Hoe groter het penseel, hoe groter de bloem of het hart zal worden. Je gaat vanzelf ontdekken welke bloemen je het fijnste vind om te maken.

Is dit dan het enige dat je moet doen oefenen op Flowers and Hearts?

Dat is en vraag die iedere week wanneer we Facepainten terug komt. Eigenlijk is het antwoord op deze vraag volmondig en wederom Ja. Het regelmatig oefenen van je Stars, curls, lijnen en tijgerstrepen is een must, dus ook die van je bloemen. We weten dat dit al een leukere oefening is dan alleen maar strepen zetten bijvoorbeeld, maar die andere lessen zijn net zo belangrijk als deze. En zo breidt je je oefeneningen uit met Flowers and Hearts.

Hieronder vind je een plaatje van een collega Facepainter waarin je een een aantal bloemen ziet die collega facepainters gemaakt hebben. Deze is bijvoorbeeld van Olga.

Free online facepainting lesson 7 Flowers

Some very nice work from Olga Murasev, very talented facepainter, we love her!

Video: Free Online Facepainting lesson 7 Flowers and Hearts

We laten jullie graag alle facetten zien van onderdelen die je goed kan gebruiken en kan toepassen in je designs. En mocht je vragen hebben naar aanleiding van de lessen? Stel ze gerust, we helpen jullie graag.

En de tip van de week is: Oefenen, ook op de bloemen, harten, dus daarnaast sterren, lijnen, krullen en tijgerstrepen ook blijven oefenen. De tip blijft een beetje eentonig, maar is wel echt de juiste.

Heb je weer genoten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Volgende week weer een nieuwe les. Dank jullie wel voor het kijken.

Groetjes Linda