Deze week in de how to … Sculptgel versus Synwax. We krijgen veel vragen over de verschillen en wanneer je welk product gebruikt. Als je de video bekijkt zal er een hoop duidelijk worden en veel van je vragen zullen beantwoord worden.

Sculptgel versus Synwax is dan ook gemaakt om jullie te informeren over de verschillen tussen de twee producten, de voors en tegens van de producten. We geven jullie een duidelijk uitleg wat elk product doet en wanneer je het beste een van de producten kan gebruiken. Kijk Sculptgel versus Synwax en mocht je nog vragen erover hebben stel ze gerust,

Sculptgel

Sculptgel is een “on skin” silicone. Dit wil zeggen dat je deze direct op de huid kunt aanbrengen. Wanneer de silicone eenmaal is uitgehard blijft het in model zitten hoe je het gemaakt had. De werktijd van de Sculpt Gel is wel beperkt. Wanneer het chemische proces in de silicone afgerond is, is de silicone uitgehard en niet meer bewerkbaar.

Synwax

Synwax is een synthetische wax waarmee je relatief eenvoudig een wond kan maken. Het blijft wel zacht, en is, buiten het maken van wonden, uitermate geschikt om je wenkbrauwen mee weg te werken.

Hoe zien de producten eruit? Hieronder vind je de afbeeldingen van de twee producten.

Je ziet dat Sculptgel meerdere componenten bevat en Synwax 1 potje is. Kijk Sculptgel versus Synwax en je vragen zullen beantwoord worden.

Sculpt Gel versus Synwax, de video.

Hier zie je me de verschillen uitleggen en als je vragen hebt stel ze gerust.

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons youtube kanaal en als je echt niets wilt missen abonneer je op ons.

Dank je wel voor het lezen en kijken en ik ben benieuwd wat jullie allemaal nog meer willen zien en leren.

Groetjes Linda