Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Herfst is een mooi voorbeeld van de gave kleuren die je tijdens de herfst gaat zien. Gelukkig is het nog geen herfst, maar zo geven we jullie ruim de tijd om je eens lekker voor te bereiden op herfstdesigns met dit stap voor stap Schminkvoorbeeld Herfst.

Simone heeft hier niet veel materiaal voor nodig gehad en je kan je eens lekker uitleven op bladeren met de zo geheten one-stroke technieken die in dit Schminkvoorbeeld Herfst terug komen.

Kijk tijdens het veranderen van de natuur richting de herfst maar eens goed om je heen naar de kleuren en andere stukken natuur die je gaat tegenkomen. Dit Schminkvoorbeeld Herfst helpt je daar een beetje bij waar je zoal op moet letten.

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Herfst vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Herfst

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Nieuwe ideëen en vraagje

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven. Maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone V. en Linda