Stap voor Stap 3D Schminkvoorbeeld September Spin, we kennen ze wel, de zomer is bijna voorbij en dan komen ze uit alle hoeken en gaten, de spinnen. Hebben jullie het ook gelezen dat de spinnen dit jaar extra groot zijn? Nou Floor in ieder geval wel en die heeft dan ook een 3D Schminkvoorbeeld September Spin voor jullie gemaakt.

Zo een heerlijke grote spin, maar dan niet levend bij je in de kamer, maar geschminkt op je arm, been, rug en ga zo nog maar even door. Dit 3D Schminkvoorbeeld September Spin is dan ook net echt. Tja en met de Halloween in aantocht is dit natuurlijk een leuke aanvulling op je Halloween designs.

Zo zie je maar weer, multifunctioneel dit 3D Schminkvoorbeeld September Spin.

Alle schmink materialen die Floor gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap 3D Schminkvoorbeeld September Spin vind je hieronder:

Stap voor Stap 3D Schminkvoorbeeld September Spin

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda