Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Flamingo, Angelina heeft zich laten inspireren door het internet. Zo vond een gelijksoortig voorbeeld en vroeg zich af hoe deze gemaakt is. Ze is lekker gaan stoeien met het ontwerp en uiteindelijk in een paar stappen deze Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Flamingo gemaakt.

We vinden dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Flamingo erg gaaf, het doet ons denken aan onze vakantie die we hebben gehad in Afrika. Een Flamingo is een bijzondere vogel die bijzonder geluid maakt. Vandaar dat we dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Flamingo erg leuk vinden. Het is ook een lekker kleurrijk en mooi schminkvoorbeeld.

Alle schmink materialen die Angelina gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Flamingo vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Angelina gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Flamingo

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Nieuwe ideëen en vraagje

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven. Maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Angelina en Linda