Schminkvoorbeeld Summer Beach

Vandaag maken jullie kennis met een nieuwe geweldige schminkster, die ook haar eigen bedrijf heeft in het schminken en zij heeft Summer Beach voor ons gemaakt. We introduceren met grote trots een nieuwe blogger voor SchminkenGrime.nl en wel Suzette. Suzette is een gepassioneerde vrouw met veel passie, we weten het het is 2x passie, maar ze heeft echt passie voor het vak. Summer Beach is een kleine opwarmer voor het lekkere weer. We zijn erg trots op Suzette, dat ze dit voor ons wil doen. Je ziet dat Suzette een gave twist geeft aan alleen het Summer Beach design door er nog een leuke bloemen regen onder te zetten. Kijk en geniet. Suzette stelt zichzelf hieronder nog even voor.

Verbaas de mensen op je festival of evenement met Summer Beach.

Hoi Suzette, welkom bij onze familie, wil je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is suzette Schrijver ben 33 jaar en Moeder van twee fantastische kinderen en al ruim 14 jaar samen met mijn grote liefde. Een kleine 5 jaar geleden kwamen mijn kinderen thuis van de bso en ze waren geschminkt. zo blij als dat ze waren, en ik dacht alleen maar:dat kan beter…. Dus toen heb ik mijn eerste spulletjes gekocht en ben ik begonnen….
Heb de eerste jaren eigenlijk alleen mijn eigen kinderen geschminkt en af en toe vriendjes en vriendinnetjes. Langzaam aan andere spullen gekocht en heel veel filmpjes gekeken om steeds beter te worden. Twee jaar geleden kwam voor mijn de omschakeling toen ik naar efabe ging!!!! Wat een genot was dat, veel geleerd en veel mensen leren kennen.
Vorig jaar kreeg ik de aanvraag via via om bij een bedrijf te gaan schminken en dat was voor mij de stap om het officieel te gaan maken en ben ik mijn bedrijf begonnen: Suzette’s Schmink.
Ik doe dit echt met veel plezier en voldoening. Het hoogte punt tot nu toe was toch wel dat Angelina vroeg om samen een body paint te gaan maken op de dfbw. Nog nooit gedaan zo iets, maar vol energie en ideeen zijn we eraan begonnen. en als bekroning op ons werk zijn we als team gewoon eerste geworden in onze categorie!!!!!!

Wat heb je nodig voor Schminkvoorbeeld Summer Beach?

Stap voor Stap foto’s van Schminkvoorbeeld Summer Beach

Zo zie je maar weer dat je hele leuke dingen kunt doen met schmink en zo de show steelt op ieder Evenement. Nog een kleine inspiratie film hieronder.

Inspiratie Video Schminkvoorbeeld Summer Beach

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda en Suzette