Schminkvoorbeeld/SFX Piraat

Een Schminvoorbeeld Piraat, wie kent hem niet? Maar deze keer hebben we Floor een Piraat laten maken waarmee je zo een filmset van Pirates op kan lopen. Floor ondergaat hier een werkelijke metamorfose en als je het niet zou weten zou je haar niet herkennen. Ze heeft van verschillende materialen gebruik gemaakt voor deze Piraat. Van een simpel schminkpotje tot aan boetseerplastic/polymorph. Mocht je naar een fantasy event gaan dan kun je deze zeker gebruiken en je volledig om toveren tot piraat. Kijk geniet en maak eens je eigen piraat. Dit voorbeeld is niet echt geschikt voor kinderen.

Laat de Piraat in je los en maak deze na, of geef er je eigen draai aan.

Wat zegt Floor zelf over de Piraat?

Ooit was ik ook alleen een onschuldige schminkster, maar even geleden ben ik ook bevangen door het SFX virus zoals we dat noemen en je kunt wel zeggen dat ik het net als schminken ook erg leuk vind om te doen. Van een simpele snijwond tot een volledig karakter zoals deze Piraat. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Ik heb in ieder geval erg veel plezier gehad met het maken dit voorbeeld. Uiteraard maak je deze Piraat niet op kinderen. Dus gebruik hem lekker voor jezelf.

Wat heb je nodig voor Schminkvoorbeeld/SFX Piraat?

Stap voor Stap foto’s van Schminkvoorbeeld/SFX Piraat

Zo zie je maar weer dat je hele leuke dingen kunt doen met schmink en simpele SFX producten en zo de show steelt op ieder festivalof feest. Hieronder nog een leuke stap voor stap en impressie film.

Stap voor Stap foto’s in Film

Impressie Video Schminkvoorbeeld\SFX Piraat

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda en Floor