Een Prinsessenkroon, een veel gevraagd design en dat wil je natuurlijk mooi en snel kunnen maken.

Floor heeft deze keer voor jullie een supersnel makkelijk schminkvoorbeeld Prinsessenkroon gemaakt. We zien vaak de mooiste kronen voorbij schieten, maar over het algemeen kosten ze te veel tijd. Deze Prinsessenkroon heb je binnen 2 minuten gezet en ziet er fantastisch uit.

Je kunt deze Prinsessenkroon natuurlijk ook met andere kleuren maken en dan heb je weer een compleet ander design. Het makkelijke van deze kroon zit in de Prisma van Mehron en zo maak je je designs sneller en mooier. Geniet van deze makkelijke supersnelle Prinsessenkroon.

Floor wat heb je zelf te vertellen over deze makkelijke supersnelle Prinsessenkroon?

Dit ontwerp is heerlijk eenvoudig en snel te maken en maakt iedere prinses erg blij! Ik kwam op dit ontwerp toen een vlinder toch een prinses wilde worden, (wel een bijzondere metamorfose) en ik het petalsponsje al geladen had met haar favoriete kleur.

Met een sjabloon of een ‘bling-cluster’ wordt het weer een heel ander ontwerp. Varieer natuurlijk met andere Mehron Prosma’s of Diamond FX Splitcakes naar wens.

Wat heb je nodig voor de Prinsessenkroon?

Is deze keer weinig materiaal, maar voor een snel design heb je natuurlijk ook weinig materiaal nodig. Je moet voor snelle designs slim gebruik maken van de materialen die je hebt.

Stap voor Stap beschrijving van de foto’s Prinsessenkroon

  1. Ze met het sponsje met de punt naar boven de eerste punt van de kroon.
  2. De volgende stap is eigenlijk zoals je met het petalsponsje zou doen bij de bovenste vlindervleugels. Laat de punten aansluiten op het middendeel.
  3. Met alleen het puntje van de spons zet je twee kroonpunten die iets naar buiten wijzen.
  4. Vanuit de ooghoek zet je met wit een krul en drie ‘getrokken druppels’. En in het midden van de kroon kan een bloem of een ornament.
  5. Omlijn met wit de punten van de kroon en maak nog een krul vast aan de eerste krul. Volg hierbij de vorm van de kroon. Drie stippen aan beide zijde van de neusbrug zorgen ervoor dat de kroon daar af is.
  6. Met de donkerste kleur van de Splitcake omlijn je nu het wit, aan de bovenzijde.

Makkelijk schminkvoorbeeld Prinsessenkroon, the movie!

En zo heb je dan ineens weer een makkelijk te maken design dat er nog erg mooi uitziet ook om te gebruiken op je feestjes, jaarmarkten en ga zo nog maar even door. We zijn nieuwsgierig wat jullie allemaal maken.

Hebben jullie al eens gekeken naar ons Youtube kanaal? Staan hele leuke en leerzame video’s op. Klik op het logo om naar ons Youtube kanaal te gaan?

Youtube kanaal SchminkenGrime

Tot de volgende keer.

Groetjes Linda en Floor