CLOWNSWEEK

Het leek me super leuk om eens een hele week te spenderen aan één thema. Daarom heb ik deze week omgedoopt tot onze “Clownsweek”. Vandaag dag 1 met deze Clown Makeup Tutorial. Morgen tot en met vrijdag zullen er nog 4 clowns online komen hier op het blog en op ons YouTube kanaal. Wil je niet een van de clowns missen? Abonneer je dan zeker even op ons YouTube kanaal: “SchminkenGrime

CLOWN MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Op zich is dit een redelijk eenvoudige clown om te schminken. Ik ben begonnen met her wegwaxen van de wenkbrauwen (wat achteraf misschien niet eens echt noodzakelijk was geweest). Hierna ben ik verder gegaan met het toevoegen van oogschaduw en waterschmink van Mehron. Eerst de ogen, daarna de neus, de mond en de kraag. Ik werk altijd het liefst van boven naar beneden zodat de kans dat je je werk beschadigd klein is. Het maken van deze creatie heeft me ongeveer 45 minuten  gekost.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda