Het plakken en kleuren van een Latex Kaalkop!

Als ik de kans krijg zal ik er altijd voor kiezen om in een creatie een kaalkop te gebruiken. Ik vind het waanzinnig leuk om een kop te plakken en te kleuren en al helemaal het effect dat een kaalkop geeft bij iemand die anders een volle bos met haren heeft. Maar, ik hoor heel vaak dat mensen niet beginnen aan het plakken en kleuren omdat ze nooit het resultaat krijgen dat ze graag zouden willen.

Daarom heb ik deze video gemaakt waarin ik de kaalkop mijn mezelf plak en kleur. Let wel op! Om een kaalkop goed weg te kunnen werken op de huid heb je een professionele kaalkop nodig. Deze gebruik ik van Mehron. In feestwinkels kun je ook kaalkoppen kopen maar hiermee zul je dit effect NIET halen. Gewoonweg omdat deze koppen te stug en te dik zijn.

Werken met een Latex Kaalkop | Video Tutorial

Plak eerst de voorkant van de kaalkop vast op de huid met Pros-Aide. Knip vervolgens de oren in zodat deze uit de kaalkop komen. plak op ongeveer 1 cm van de haarlijn de kaalkop overal vast en knip de randen weg. Alle kleine stukjes die nog los zitten plak je vast met een wattenstaafje met latex. Vervolgens kleur je de kap en je huid met schmink. Het beste kun je dit doen met Vetschmink of Schmink op Alcoholbasis. Ik heb ervoor gekozen om met de spetter techniek de kleur aan te brengen. Combineel een aantal kleuren voor een zo realistisch mogelijk effect.

De Producten die ik heb gebruikt voor het maken van deze makeup

Heb je deze Video’s al gezien?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda