Pop Art Makeup Turorial | Archer Makeup Tutorial

Na een week vakantie zijn we weer terug van weggeweest. Om eens iets anders te maken dan ik normaal gesproken die leek het me leuk om eens een pop art voorbeeld te maken. In mijn zoektocht naar voorbeelden kwam ik de afbeeldingen van Sterling Archer tegen. Dit is dan ook mijn inspiratie geweest voor het voorbeeld van vandaag. Deze creatie verandert je van 3D in 2D en is heel leuk om te maken. Super leuk om te doen voor een Comic Con, Cosplay event of de Halloween. Wil je niets missen op ons YouTube kanaal? Vergeet je dan niet te abonneren: “SchminkenGrime

POP ART MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Met een lichte kleur foundation haal ik eerst de diepte weg uit mijn gezicht door alles vlak en egaal van kleur te maken. Met een lichte poeder foundation ga ik daar nog eens overheen om alles extra  vlak en mat te maken. Hierna pak ik een donkere foundation om de schaduwen in het gezicht aan te brengen. Met Diamond FX Essential Black maak ik vervolgens in het gezicht en mijn haar de kenmerkende zwarte Pop Art strepen. Om de creatie compleet te maken heb ik ook het pak dat Sterling Archer aan heeft op mijn voorbeeld afbeelding nog nagemaakt met Mehron Basic White, Superstar Donkergrijs (074) en natuurlijk de Essential Black van Diamond FX.

Om deze creatie te maken is het belangrijk dat je een goede referentie foto kiest en deze tijdens het schminken bij de hand houd. De creatie heb ik in ongeveer 45 minuten gemaakt en was super leuk om te doen.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda