CLOWNSWEEK

Deze Monster Clown Makeup is dag nummer 4 van onze Clownsweek. Deze clowns was zeker een van mijn facoriete creaties van deze week met de enorme mond van Boetseer Plastic en Sculpt Gel. De rest van de Makeup is eenvoudig en gemaakt mer rode en zwarte water schmink van Mehron. Ik den dat deze clown perfect is voor spookhuizen, Halloween en griezelfeestjes. Wil je geen van de andere clowns missen die we deze week nog uploaden op ons YouTube kanaal? Vergeet je dan niet te abonneren: “SchminkenGrime

MONSTER CLOWN MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Voordat ik deze video ben gaan opnemen heb ik de tanden van dit monster voorbereid. Met boetseer plastic heb ik de tanden gemaakt. Deze zijn ongeveer allemaal even grote, platte, driehoeken die ik vervolgens in sculpt gel heb gestoken om ze in een rij bij elkaar te krijgen. Nadat dit klaar was heb ik het geheel afgepoedert en ben ik aan de makeup begonnen.

Omdat de mond best overheersend is in deze makeup heb ik gekozen om de ogen en de neus van deze Clown eenvoudig te houden. Met zwarte waterschmink van Superstar en Mehron StarBlend Black heb ik de ogen en wenkbrauwen gemaakt. Vervolgens met Basis Red van Mehron de neus.

Hierna de mond opgeplakt met Pros-Aide en de randen van de sculpt Gel weggewerkt met Cut and Bump Wax. Voor het kleuren van de mond heb ik de ProColoring Bruise gebruikt en tot slot bloed toegevoegd van Mehron. Stage Blood Dark Venous. De voorbereiding van deze Clown duurde ongeveer 45 minuten. En ook het aanbrengen van de Makeup zelf was ongeveer 45 minuten.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda