Makkelijk Schminkvoorbeeld Monstertje

Natuurlijk vergeten we ook de kinderen niet deze Halloween. Angelina heeft een heerlijk Schminkvoorbeeld Monstertje gemaakt op een zeer jong kindje. Het is niet makkelijk om zo een jong kindje te schminken maar met dit Monstertje vinden ze het natuurlijk allemaal erg leuk en zien er stoer uit.

Wil je meer weten over deze tutorial Makkelijk Schminkvoorbeeld Monstertje dan moet je echt snel verder lezen en kijken wat je allemaal moet doen om dit Monstertje te kunnen maken.

Angelina zelf over het Makkelijk Schminkvoorbeeld Monstertje.

Het was even lastig maar het Monstertyje heeft goed uitgepakt en het kleine mannetje vond het helemaal geweldig. Het is niet echt een moeilijk voorbeeld, maar de moeilijkheid zat hem in de leeftijd van het model. Kijk en geniet van dit Makkelijk Schminkvoorbeeld Monstertje

Stap voor Stap foto’s van Monstertje

Wat heb je nodig voor Het Monstertje?

Stap voor stap beschrijving van de foto’s van het Monstertje.

  1. Hier heb ik het midden stuk geel gemaakt met geel .
  2. Ik heb licht groen gebruikt voor om het geel heen en donkerblauw om de rand te maken om het design . Zorg dat de kleuren goed overlopen over elkaar . Je kunt ook een colorblock gebruiken alleen ik had die kleuren niet als Color block .
  3. Met wit heb ik de tanden gemaakt .
  4. Met zwart een lijn rond om de ogen ingevuld met starblend zwart. Vergeet de neus niet zwart te maken .
  5. Hier heb ik alles omlijnd met zwart .
  6. Hier heb ik een stencil gebruikt om soort van schubben te maken met donker groen . Zorg dat je spons niet te nat is als je een stencil gebruikt . Ook wat dunne streepjes en stipjes gezet over het design .
  7. Ik heb het design afgemaakt met zilverglittergel . Het was lastig om zo’n klein monstertje te schminken .. vooral als ze nog jong zijn .. Maar ze vinden het helemaal geweldig !!

Zo dat was het weer voor vandaag en vergeet ook niet om op ons Youtube kanaal te kijken voor nog veel meer leuke video tutorials.

Tot de volgende keer,

Groetjes Angelina en Linda