Ripped off face Makeup Tutorial | Halloween tutorial | Video Tutorial

Omdat mijn huidje een beetje begint te protesteren tegen de 31 dagen Halloween heb ik voor vandaag besloten een eenvoudige creatie te maken. Met deze Ripped off face kun je als vrouw gewoon je normale makeup dragen en heb je toch een Halloween creatie op je gezicht. Voor iedereen die toch nog een beetje mooi voor de dag wil komen tijdens Halloween een perfecte creatie.

Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Ripped Off Face Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Met sculpt gel maak ik de rand die het loshangende vel moet worden. Dit bouw ik op in laagjes omdat je deze hoogte niet in een keer kunt maken met de sculpt gel. Zodat de rand voor mijn gevoel goed is ga ik eerste mijn normale makeup doen. Enige wat hier anders aan is dan normaal is dat ik extreem mijn best heb gedaan op een zo egaal, dekkende en onnatuurlijke foundation.

Dan is het tijd voor de wond. Met Pros-Aide plak ik watjes vast in het deel van de verwonding. De enige reden om dit te doen is om de wond wat diepte te geven. Als je hier niets mee doet is het geheel erg strak en glad voor een wond. Daarna is het tijd voor de kleuring met de ProColoring Bruise en tot slot het bloed van VermillionFX.

Materialen die ik gebruikt heb:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda