Barb Wire Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Ik vind het altijd super leuk om attributente gebruiken in mijn special effects make-up. Gewoon omdat het een wond of een look net een beetje extra geeft. Toen ik dit nep prikkeldraad tegen kwam in een winkel moest ik het meenemen om er een creatie mee te maken. Een makkelijke en snelle creatie voor Halloween 2017.

Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Barb Wire Makeup Tutorial  | VIDEO TUTORIAL

De eerste stap in het maken van deze make-up is het bepalen waar het prikkeldraad moet lopen. Ik gebruik een make-up potlood om deze af te tekenen zodat ik weet waar ik deze langs laat lopen. Markeer ook de puntjes van het prikkeldraad. Zo weet je waar er dus ook wondjes komen te zitten.

Ik gebruik synwax om de putjes van het prikkeldraad in mijn huid te maken, Let op, de synwax moet je kneden, maar niet te lang anders kan deze erg plakkerig worden. Nadat ik ze heb aangebracht maak ik met mijn spatel ze mooi glad op de huid en met een punch tooltje die uiteraard geen scherpe punt heeft de kleine wondjes. Ze worden gekleurd met de Procoloring Bruise.

Ik breng het nep prikkeldraad op de juiste plaats en dit knoop ik aan de achterkant vast. Ik gebruik dan wederom de Procoloring Bruise om de kleuring aan te brengen en de huid er lekker geïrriteerd uit te laten zien.

Met Coagulated Bloodgel stip ik de punten aan om de wondjes nog meer te accentueren, natuurlijk raken niet alle punten mijn huid, dus daar hoef je de gel niet aan te brengen. Ik gebruik ook nog Stage Blood om een meer dramatische look te maken. Maak de ogen nog wat donkerder en je hebt een fantastische look.

Je kunt natuurlijk altijd meer wonden en bloed aanbrengen om het nog heftiger te maken.

Materialen die ik gebruikt heb:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda