Generic Zombie Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Yeah! Het is eindelijk tijd om onze eerste zombie te maken voor de “31 days of Halloween”! Er zijn een heleboel verschillende soorten zombies bedacht door de jaren heen maar voor vandaag wilde ik graag de Generic Zombie maken. Deze zombie is beter bekend als een Walker of Runner en zijn besmet met het zombie virus. Dit soort Zombie word je door dood te gaan of door gebeten te worden door een andere zombie. Je ziet deze zombies in grote getalen voorbij komen on de populaire televisie-serie “the walking dead”.

Persoonlijk vond ik het ontzettend leuk om deze zombie te mogen maken en ik hoop natuurlijk dat jij hem ook leuk vind. Mij lijkt het in ieder geval een perfecte look voor de komende Halloween. Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Generic Zombie Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze zombie heb ik met Protheses gewerkt. Wil je weten hoe je die kunt maken? We hebben een online academy : FBFX Academy waar we veel cursussen op hebben staan.

Na het plakken van de protheses en wegwerken van de randen ben ik mijn gezicht gaan kleuren met de Encore Alcohol Makeup. Van licht naar donker heb ik bijna alle kleuren van het Zombie Palette gebruikt en nog een paar kleurtjes van het Undead Palette.

Tot slot nog wat bloed, de tanden zwart, haar vies en sluik maken en deze Generic Zombie is compleet!

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda