Button Face Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Voor de 7e dag van onze “31 days of Halloween” is het tijd om een super eenvoudige en snelle makeup te maken. Deze look kun je in 15 minuten maken en ziet er super kleurrijk uit.

Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

https://youtu.be/RYeVXRu2c9Y

Button Face Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voorafgaand aan de video heb ik de knopen op het hoedje genaaid. Het hoedje komt van een feestwinkel. De knopen van een tweedehandswinkel (om het lekker voordelig te houden).

Zodra ik het hoedje op heb teken ik met een make-up potlood uit op de huid waar ik wil dat de knopen komen te zitten. Het leek me het meest passend als ik ze vanaf de hoed door zou tekenen op de huid.

Hierna heb ik de huid voorzien van Pros-Aide en een voor een de knopen op de huid bevestigd. Om de creatie helemaal af te maken heb ik de ruimte die rond het oog overbleef nog voorzien van zwarte schmink en een kleurlens ingedaan.

Geen hogere wiskunde deze look maar zeker een plaatje om mee op stap te gaan naar een Halloweenfeestje.

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Make-up, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Make-up Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geüpload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda