Boetseer Plastic is ontzettend populair en ontzettend leuk! Je kunt er van alles van maken. Stukjes Bot voor in een wond, neptanden maar natuurlijk ook Hoorntjes. In deze Video Tutorial “FX Makeup: Broken Horns” laat ik je dit stap voor stap zien.

FX Makeup: Broken Horns

Het werken met Boetseer plastic is heel eenvoudig. Je verwarmd water in een waterkoker en doet deze in een glazen of metalen bakje. Vervolgens doe je hier de bolletjes boetseer plastic bij en wacht tot deze transparant worden. Pas op voor je vingers wanneer je het plastic uit het water haalt, ondanks dat je het plastic goed vast kunt pakken is het water natuurlijk wel verschrikkelijk warm. Eenmaal uit het water gehaald kun je het eenvoudig modeleren in de gewenste vorm. Wanneer het afgekoeld is kun je het vervolgens op de huid plakken met Pros-Aide.

Om de randen of oneffenheden weg te werken gebruik ik Sculpt Gel en vervolgens de Encore Palette Skin Cover om het geheel weg te werken. Beetje bloed erbij en je beste acteertalenten en klaar ben je.

De Producten die ik gebruikt heb voor het maken van deze make-up zijn

Andere FX makeup video’s die we gemaakt hebben zijn

Ik weet natuurlijk niet of we al vriendjes zijn buiten ons blog? Maar volg ons anders ook op:

TWITTER ‣ https://twitter.com/schminkengrime
INSTAGRAM ‣ https://www.instagram.com/schminkengr…
FACEBOOK ‣ https://www.facebook.com/SchminkenGrime/
NIEUWSBRIEF ‣ http://eepurl.com/cx1nSL

Groetjes en tot de volgende keer.
Linda