Game of Thrones wie kent de serie niet, ofwel we hebben de serie gezien of van gehoord, maar zeker de White Walker is natuurlijk een onmiskenbaar karakter uit deze serie. Eva laat zien hoe je deze maakt met alleen Schmink. Voor diegene die het niet kennen is hier een klein beknopt verhaal waarover de serie gaat.

Wat zegt Eva over dit voorbeeld van de White Walker?

Een White Walker is een onwerelds, mensachtig wezen van de HBO serie Game of Thrones en ook van het boek ‘A song of ice and fire’ van George R.R. Martin waar de serie op gebaseerd is.

In de serie is de White Walker een bovennatuurlijke vijand voor de mensheid die zich schuilhoud buiten Westeros noordelijk van The Wall. White Walkers worden omschreven als lang en hard als bot, met vlees zo bleek als melk. Ze hebben ogen dieper en blauwer dan welk mensen oog dan ook, een blauw dat brand als ijs. Ze worden vergezeld door intense kou en dragen een pantser dat van kleur lijkt te veranderen als ze zich voortbewegen. Hun stemmen klinken als het breken van ijs op een winters meer.

Materialenlijst White Walker, wat heb je nodig!

Natuurlijk de stap voor stap foto’s van de White Walker

En zo maak je alleen met schmink een geweldig karakter, de beschrijving volgt hieronder.

Beschrijving foto’s White Walker

 1. Blanco canvas
 2. Witte basis met Essential White van Diamond FX Het liefst gebruik ik een beauty blender om de basis op te brengen. In dit geval hoeft de basis niet egaal te zijn. Met dezelfde pure white breng ik de high lights aan op de hoge delen, zodat ik straks goed kan zien waar ik de schaduwen moet gaan zetten.
 3. Met zwarte Starblend van Mehron en een blending penseel breng ik schaduwen aan in de diepere (zachte delen zoals de wangen, Hals, keel, slapen en oogkassen).
 4. Met Essential Black van Diamond FX en een Maayke van Superstar breng ik in de schaduw gedeelte wat extra beweging aan doormiddel van streepjes.
 5. Ook de ogen en mond worden aangezet met black velvet en een dun penseel.
 6. Met het zelfde zwart en de beauty blender breng ik wat extra diepte aan in de hoeken van het zwart.
 7. Om het wit wat dynamischer te maken breng ik daar wat kleine zwarte lijntjes in aan.
 8. Vergeet vooral je oren, hals en haren niet mee te kleuren.
 9. Maak je look af met de blauwe lenzen.
 10. En natuurlijk het witte haar of pruik. En andere lenzen geven weer een ander effect.
 11. Even andere lenzen gebruiken voor een ander effect en een filter over je mooiste foto.
 12. En een lekkere brutale foto

White Walker, the Movie

Heel veel plezier en succes met het maken van jouw versie van de White Walker. En bedenk: je bent geen kopieermachine, geef er jouw eigen persoonlijke draai aan en je krijgt de mooiste resultaten.

Tot de volgende keer.

Groetjes Eva en Linda