In deze video FX makeup: Glitter Dragon laat ik je één van de vele manieren zien waarop je kunt  werken met Mehron 3D-Gel. Deze Gelatine is erg veelzijdig en leent zich uitermate goed om special effects makeup looks mee te maken. in deze video heb ik er de schubben van mijn draak mee gemaakt. Daarbij laat ik je zien hoe je glitterlippen en glitterogen kunt maken met Chloïs Glitters in combinatie met Mehron Mixing Liquid. 

FX Makeup: Glitter Dragon

De 3D Gel van Mehron word geleverd in een flesje waar je deze niet uit kunt halen zonder deze te verwarmen. De meest eenvoudige manier om dit te doen is door deze in een bakje gekookt water te zetten en geduldig te wachten tot de 3D Gel vloeibaar is geworden.

! LET OP! wanneer je de 3D Gel direct op de huid zou willen gebruiken controleer dan goed dat deze niet te warm is voordat je dit gaat doen! Anders zou je jezelf ermee kunnen bezeren en verbranden.

Voor het maken van deze creatie heb ik druppels in verschillende grote op een houten plakje gemaakt en deze af laten koelen. Vervolgens kleur ik deze met Mehron oogschaduw en bevestig deze op de huid met Pros-Aide. Zodra alle schibben op de huid zijn aangebracht meng ik de Chloïs Glitter met Mehron Mixing Liquid en breng deze met een penseel aan op de huid.
Het resultaat is deze Glitter Dragon.

De Producten die ik gebruikt heb voor het maken van deze make-up zijn

Andere FX makeup video’s die we gemaakt hebben zijn

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda