In deze les leg ik jullie uit hoe je tijger strepen (Tiger Lines) maakt op 2 manieren, Er zijn er nog meer, maar dit zijn de twee manieren die het makkelijkst zijn en waarvan iedereen wel een penseel heeft in zijn kit. Heb je deze niet dan zijn ze uiteraard bij ons verkrijgbaar. Maar we willen jullie graag verder helpen met de tijger strepen en lijnen.

De techniek is redelijk eenvoudig en hoe meer je het doet hoe beter je tijger lijnen en strepen worden. Je wordt zoals we altijd al zeggen steeds beter met oefenen. Want oefening baart kunst. En daarom geven we jullie de handreiking om kennis te maken met het Facepainten, Schminken of hoe je het ook wilt noemen en deze keer met de Tiger Lines.

Is dit dan het enige dat je nodig hebt?

Voor de techniek over hoe je Tijger lijnen en strepen maakt, absoluut, om goed te kunnen schminken of facepainten, absoluut niet. Dat weten jullie uiteraard zelf ook wel. Je hebt meerdere technieken nodig, veel oefenuren, doorzettingsvermogen en passie. Je zal zien dat hoe meer je het doet hoe beter je Tiger Lines worden.

Hoe zien echte Tiger Lines er dan uit?

Voor de handigheid hebben we voor jullie even een foto van een tijger hieronder gezet.

Tiger Lines

Bron foto: Zooparc

We hebben het jullie makkelijk gemaakt door voor een witte tijger te kiezen, zodat je de lijnen van de tijger goed ziet.

Kun je de Tiger Lines dan alleen voor tijgers gebruiken?

Wij denken natuurlijk van niet, maar wat denken jullie, laat je comments achter over waar jij de Tiger Lines allemaal voor gebruikt.

Dan de video: Free Online Facepainting lesson 3 Tiger Lines/Stripes

Heb je weer genoeten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Groetjes Linda