Synwax, hoe gebruik je het en hoe maak je er iets moois mee? We kennen het allemaal wel, de waxen, maar heel veel mensen zeggen altijd, het plakt zo die wax. Dat klopt, het plakt, maar als je weet hoe je de wax moet behandelen en afwerken is het heel fijn om mee te werken. Zeker de Synwax van Mehron.

Er zijn vele soorten wax op de markt en iedereen vind zijn of haar wax vaak het fijnste. Wij gebruiken alleen Mehron Synwax, dit omdat het zo mooi van kleur is en bijna al wegblend met de huid zonder dat je enige makeup of schmink nodig hebt. Je zal dit ook heel duidelijk zien in de video.

Wat kun je allemaal doen met Synwax?

Er zijn natuurlijk legio toepassingen voor de wax. We hebben jullie al laten zien dat je dit kan doen om de wenkbrauwen weg te werken, maar de meest gebruikte toepassing is dan wel om wonden te maken. In de video laat ik zien hoe je een wond maakt en deze afwerkt met Synwax en Mouldlife Venial Bloed. Ik heb bewust voor dit bloed gekozen, omdat het een mooie realistische kleur heeft van vers bloed.

Mehron Synwax

Ook zul je in de video zien hoe je de wond heel natuurlijk inkleurt en je zo een hele mooie realistische wond kan maken. Je kunt met de wax echt van alles maken. Van een wond tot een slagtand, tot zelfs complete gezichten. Je bent dan wel even bezig, maar dan heb je ook wat. Geniet van de video How to use Synwax in a wound!

Video: How to use Synwax in a wound!

Dat was het weer voor de maandag. we hopen dat jullie de video weer leuk vinden. Geef een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal en abonneer jezelf om op de hoogte blijven van alle ins en outs!

Donderdag hebben we weer een online les, dit is een belangrijke, die wil je niet missen.

Groetjes Linda