How to block your eyebrows! In dit videotutorial zie je hoe makkelijk je wenkbrauwen weg kunt werken met Mehron Synwax. Mehron Synwax is eenvoudig te gebruiken en het wegwerken van je wenkbrauwen is in een handomdraai gedaan.

Onnatuurlijk of niet?

Wenkbrauwen kunnen een gezicht maken of breken. En wanneer je ze niet ziet, mist een gezicht expressie. Dit ziet er behoorlijk vreemd uit. Toch werken we graag wenkbrauwen weg tijdens het grimeren of met Special Effects Makeup., omdat geen of andere wenkbrauwen beter bij het door ons bedachte karakter passen.

In dit (Engelse) video tutorial laat ik je zien hoe je snel, veilig en gemakkelijk je wenkbrauwen weg kunt werken. Hiervoor hebben we Mehron Synwax, Mehron Stainless Steel Spatula en Mehron Colorset Powder gebruikt.

 De video! How to block your eyebrows!

In deze video laat ik je zien hoe je de Synwax aan brengt op de wenkbrauwen en deze in vorm brengt met behulp van de Stainless Steel spatula. Vervolgens fixeren we deze met Mehron Colorset Powder om het tot slot te kleuren met een Foundation (dit kan ook met Vetschmink of Créme makeup).

Kijk, leer en geniet. Vind je de film leuk geef het duimpje omhoog op youtube en als je niets wilt missen abonneer je dan op ons youtube kanaal. Heb je opmerkingen zet ze onder dit artikel of onder de film op youtube en we zullen je zo snel als mogelijk antwoord geven.

Groetjes Linda