CLOWNSWEEK

Vandaag de tweede dag van deze clownsweek. Vandaag heb ik een clown gemaakt met Liquid Latex, Tissue, Creamblend sticks (vetschmink) en natuurlijk nepbloed. Wil je geen van de andere clowns missen die we deze week nog uploaden op ons YouTube kanaal? Vergeet je dan niet te abonneren: “SchminkenGrime

EVIL CLOWN MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Om deze clown zijn smile en de wonden te geven starten we met de Liquid Latex en de tissue. Wanneer deze gedroogd zijn kunnen we verder met de vetschmink. Van wit, naar rood en tot slot zwart. Om de creatie af te maken voegen we tot slot wat nepbloed toe en klaar is kees. Het laten drogen van de verschillende lagen latex kost wat tijd (dit kun je versnellen met een föhn) maar al met al kun je deze Clown in zo’n 45 minuten maken.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda